1. toestellen
  2. externe dvd brander

Beste externe dvd branders - Productvergelijking

Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

Met technologie en innovatie die zich steeds sneller ontwikkelen, hebben we allemaal steeds meer behoefte aan technologische apparaten om ons dagelijkse leven soepeler te laten verlopen. Een van de vele opties die we tegenwoordig hebben is de externe dvd brander. Met behulp van deze brander heb je niet alleen de mogelijkheid om je dvd's te branden, maar kun je ook DVD's op afstand bekijken of back-ups maken van bestanden. Om je te helpen bij het vinden van de beste externe dvd-brander voor jouw persoonlijke behoeften, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 beste externe dvd-branders van 2023. Onze experts hebben grondig gekeken naar de kenmerken en functies, en hebben deze lijst samengesteld op basis van de beste reviews. Of je nu een filmspecialist bent of gewoon op zoek bent naar iets om back-ups te maken, er zit er zeker een bij die bij jou past!

Bekijk onze top 10 beste externe dvd branders van 2024. We hebben de beste externe dvd branders voor je op een rijtje op basis van de reviews van onze experts. Vind een externe dvd branders die bij jou past!

BESTE externe dvd brander 2024 vergeleken: Bekijk top 10

Uit onze externe dvd branders test zijn alleen maar goede producten naar voren gekomen. Wil jij een goede externe dvd branders aankopen? Bekijk dan hier de top 10 beste externe dvd branders van 2024. Onze experts hebben alle externe dvd branders met elkaar vergeleken om de beste tien op een rijtje te zetten voor je. Maak je keuze makkelijker door zelf deze tien beste externe dvd branders met elkaar te vergelijken.

1. Ninzer Externe USB DVD/CD Brander en Speler Laptop en Desktop Windows, Mac, Linux DVD RW en CD RW Draagbaar Snelle. | Als best geteste externe dvd branders!

De Ninzer Externe USB DVD/CD Brander en Speler biedt een breed scala aan krachtige functies. De brander is uitgerust met een hoge leessnelheid, waardoor je snel je media kunt afspelen of branden. Daarnaast is de brander ook voorzien van een geïntegreerde DVD RW en CD RW, waarmee je gemakkelijk je media kunt lezen, veranderen en opslaan. Met de USB 3.0 aansluiting kun je de brander ook gemakkelijk aansluiten op zowel laptops als desktopcomputers. De Ninzer Externe USB DVD/CD Brander en Speler is ook zeer draagbaar. Het kleine formaat en de lichte constructie maken het gemakkelijk om de brander mee te nemen en te gebruiken op verschillende locaties. Het stevige ontwerp biedt ook een lange levensduur en betrouwbaarheid. De plug-and-play technologie maakt het ook gemakkelijk om de brander aan te sluiten en te gebruiken, zodat je direct aan de slag kunt.

2. Kualite Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB-C.

De Kualite Externe DVD Speler Brander is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat dat compatibel is met veel verschillende soorten laptops en Macbooks. Het heeft twee USB-A-aansluitingen en een SD-poort, zodat u bestanden kunt opslaan en overzetten via USB of SD. U kunt ook CD's en DVD's afspelen en branden met één druk op de knop. De Kualite Externe DVD Speler Brander heeft ook een ingebouwde voeding, zodat u geen extra voeding hoeft te kopen. U kunt de drive aansluiten met een USB 3.0- of USB-C-kabel, waardoor het geschikt is voor alle moderne laptops. Met deze externe dvd-speler en brander kunt u uw bestanden gemakkelijk opslaan, overzetten, afspelen en branden.

3. PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux.

Met de PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander Optical Drive USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux heb je altijd de mogelijkheid om audio en video's af te spelen en te branden. De drive heeft een snelle USB 3.0 aansluiting, dus je hoeft geen extra driver te installeren. Het is een echt plug & play apparaat dat werkt met alle besturingssystemen. Het ontwerp is plat en licht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De drive heeft een disk-lade systeem, waardoor je de schijf erin kunt schuiven en het apparaat direct in werking kan stellen. De drive heeft een hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

4. Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

Deze DVD speler en brander is de perfecte oplossing als je een extra optische drive nodig hebt. Met de plug & play feature hoef je het apparaat alleen maar in te pluggen en kan je direct aan de slag. De drive is perfect voor het afspelen en branden van CD’s en DVD’s. De externe DVD speler en brander is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook nog eens compact en licht. Deze externe DVD speler en brander is ideaal voor het kopiëren, branden, afspelen en bewerken van audio, video en data. Je kunt er ook mee back-uppen, software installeren en kiezen uit verschillende formaten. De externe DVD speler en brander is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige optische drive. Gadgetplace biedt met deze externe DVD speler en brander een oplossing voor iedereen die op zoek is naar een krachtige optische drive. Het apparaat is geschikt voor Windows 10, Linux, macOS en voor je laptop en PC. Met de USB C en USB 3.0 adapter kun je de drive eenvoudig koppelen aan verschillende apparaten. Bovendien is de externe drive compact en licht, waardoor hij makkelijk mee te nemen is en je overal kunt genieten van.

5. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel.

Met de Achaté externe CD/DVD speler en brander kun je jouw favoriete CD's en DVD's spelen en branden. De DVD speler voor laptop is voorzien van een USB 3.0 of USB C aansluiting, dus je kunt deze eenvoudig aansluiten op jouw Windows of MAC device. Met de meegeleverde USB 3.0 kabel kun je bovendien razendsnel data op jouw CD's en DVD's kopiëren en opslaan. De CD speler voor laptop ondersteunt verder vrijwel ieder RAM/ROM formaat. Deze populaire externe DVD speler heeft een compact formaat en een stijlvolle, geborstelde afwerking. Deze afwerking geeft de CD speler een strakke, moderne uitstraling. Daarnaast profiteer je van de 100% tevredenheidsgarantie die Achaté biedt. Je hebt hiermee dus de garantie dat je jouw favoriete muziek, films en tv-series kunt afspelen in de beste kwaliteit.

6. LG GP57ES40 Schijfstation dvd�RW (�R DL) dvdRAM 8x/6x/5x USB 2.0 extern.

De LG GP57ES40 schijfstation is een slanke, draagbare DVD-brander met een USB 2.0-interface. Het heeft een zilveren kleur en een lade-laadmechanisme. De brander is geschikt voor zowel desktop- als notebookgebruik en biedt een betrouwbare optische opslag. Met de brander kunt u CD's schrijven met een snelheid van 24x, DVD+R-schijven met een snelheid van 8x en DVD-R-schijven met een snelheid van 8x. Het apparaat ondersteunt Windows 10 en heeft een afmeting van 141 mm breed, 136,5 mm diep en 14 mm hoog. De LG GP57ES40 schijfstation is perfect voor thuis- en kantooromgevingen. Het heeft een duurzaam ontwerp met een slank profiel en is eenvoudig te gebruiken. De brander is compatibel met de meeste besturingssystemen en ondersteunt diverse mediaformats. Het biedt een snelle, betrouwbare en energiezuinige manier om gegevens op te slaan en te delen. Verder biedt het een uitstekende prestatie met een hoge lees- en schrijfsnelheid. Met deze brander kunt u gemakkelijk multimedia-inhoud opnemen, bewerken en delen.

7. LG GP57EW40 externe DVD brander.

De LG GP57EW40 externe DVD brander is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn data gemakkelijk en veilig wil bewaren. Met deze brander sluit je eenvoudig via USB 2.0 aan op je computer. Hiermee bewaar je alle belangrijke foto's, video's, documenten en data op DVD of CD. Handig om te bewaren als back-up of om later nog eens te gebruiken. De brander heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid waardoor je data snel en eenvoudig opgeslagen kan worden. Daarnaast heeft de DVD brander de ondersteuning van M-DISC, hiermee kun je jouw waardevolle data levenslang bewaren, zodat ook volgende generaties er gebruik van kunnen maken. Met de LG GP57EW40 externe DVD brander ben je er zeker van dat je data betrouwbaar en veilig opgeslagen is.

8. Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE.

Met de externe DVD-Speler van NIEUWSTE VERSIE heb je een schijfbrander en een speler in één. Het apparaat heeft een klein formaat, waardoor je hem makkelijk meeneemt. Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om een CD of DVD te branden, te lezen en te kopiëren. Het apparaat is compatibel met Windows, Linux en Mac, waardoor je een breed scala aan besturingssystemen kunt gebruiken. De externe DVD-Speler is gemakkelijk te installeren en heeft geen extra kabels of snoeren nodig. Je kunt het apparaat aansluiten op je laptop of computer via de USB-poort en meteen aan de slag. De drive is voorzien van een geïntegreerde USB 2.0 / USB-C aansluiting, waardoor je altijd voorzien bent van stroom. Zo heb je altijd en overal een externe CD / DVD-brander en speler tot je beschikking.

9. RMtrade Externe DVD Speler Voor Laptop en Brander USB 3.0 draagbare dvd speler.

De RMtrade Externe DVD Speler is de perfecte oplossing voor iedereen die regelmatig een cd of dvd wil afspelen. De externe drive heeft een hoge lees- en schrijfsnelheid van maximaal 8x, waardoor het afspelen of branden van CD's, DVD's en Blu-ray's zeer snel gaat. Het is ook mogelijk om de drive als een brander te gebruiken. Met deze drive kun je snel en eenvoudig je favoriete films, muziek of foto's branden en delen met je vrienden en familie. Je kunt er ook mee back-uppen van al je bestanden en documenten. Het is ook mogelijk om bestanden te kopiëren naar een externe harde schijf. Bovendien is de drive voorzien van een geavanceerde chip met overheidskeurmerk, waardoor het gebruik veilig en betrouwbaar is.

10. Izoxis Externe DVD speler en brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play.

De Izoxis Externe DVD speler en brander is een plug & play product, waardoor je geen extra software hoeft te installeren. Je kunt gemakkelijk CD's, DVD's en Blu-ray's spelen en branden. Je hebt ook de mogelijkheid om direct je favoriete muziek of films af te spelen. Het apparaat is volledig compatibel met alle bekende merken van CD's en DVD's. Bovendien heeft het een hoge leessnelheid en een hoge schrijfsnelheid. De Izoxis Externe DVD speler en brander is een zeer handige optie voor iedereen die regelmatig met multimedia werkt. Met deze speler kun je muziek, foto's, films en games opslaan en afspelen. Het is ook mogelijk om back-ups te maken van je data. Om het gemakkelijk te maken heeft het een automatische brandfunctie. Je kunt je data gemakkelijk branden zonder dat je extra software nodig hebt. Daarnaast heeft het ook een hoge kwaliteit audio- en video-uitgang.

Inhoudsopgave

FAQ over de top 10 externe dvd branders

De levertijd wordt bepaald door ons partnerbedrijf. Zij verkopen de producten tegen de laagste prijs. Als je een externe dvd brander hebt uitgekozen kun je op de roze knop klikken om naar deze website te worden doorgestuurd. 

Wanneer je een externe dvd brander wilt bestellen, kun je op een van de roze buttons klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar een van onze partnerwebsites. Zij regelen de verkoop van de producten. Wij verkopen zelf geen producten.

Wat is de beste externe dvd brander? Onze experts hebben alle externe dvd branders met elkaar vergeleken. Uit deze test is naar voren gekomen dat Ninzer Externe USB DVD/CD Brander en Speler Laptop en Desktop Windows, Mac, Linux DVD RW en CD RW Draagbaar Snelle. over het algemeen de beste is. Dit betekent niet dat een van de andere producten niet goed is. Vergelijk ze zelf ook nog zodat jij een juiste keuze maakt. externe dvd branders als beste getest, vind je hier.

Bij het vergelijken van de beste externe dvd branders letten onze experts op van alles. Er wordt gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding, naar bruikbaarheid en duurzaamheid. Er zijn vele factoren waarop wij een review baseren om deze zo goed mogelijk te maken.  externe dvd branders vergelijken, raden we aan alvorens een externe dvd brander te kopen.

Picture of Maja Bos
Maja Bos

Gelukkig ouder worden voor iedereen!

Hoi, ik ben Maja en welkom op mijn forum voor ouderen. Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar de beste producten voor ouderen en doe dit nog tot de dag van vandaag. Ik maak er top 10 lijstjes van om te zorgen dat je een betere keuze kan maken. Bedankt dat je mijn forum bezoekt en ik wens je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop!

Wat moet ik nog weten over deze externe dvd brander beoordelingen?

Het is duidelijk dat het kiezen van het juiste product een belangrijke beslissing is. Daarom is het aan te raden om goed te kijken naar onze top 10-lijst. Deze lijst is samengesteld door experts die al vele producten hebben vergeleken. Zij hebben de mogelijkheden van elk product gecheckt en dan de beste gekozen. Om ervoor te zorgen dat jij het beste product kiest, zijn er natuurlijk nog meer producten die je kunt verkennen. Kijk dus ook naar andere opties. Wanneer je dat hebt gedaan, kun je de top 10 vergelijken met elkaar. Dan kun je rustig een weloverwogen beslissing nemen over welke externe dvd brander het beste bij jou past.

Bekijk naast onze top 3 zelf ook de nummers 4 tot en met 10 en vergelijk ze met elkaar. Het is belangrijk dat jij de keuze maakt voor welk product je het beste vind. Dir kan voor iedereen anders zijn. Elke externe dvd brander is net weer even iets anders en iedereen heeft uiteraard eigen wensen. Onze experts vinden deze top 10 externe dvd branders het beste en hopelijk helpt dat je bij het maken van een keuze. Mocht je na het lezen van de beschrijvingen nog specifieke productvragen hebben, kun je het beste contact opnemen met de producent. Zij weten als geen ander wat de technische specificaties zijn van de externe dvd branders. Voor vragen over de site en onze top 10 externe dvd branders horen we natuurlijk graag van je.

Disclaimer: we leveren zelf geen producten. Dit doet een van onze partnerbedrijven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de levering van producten.

 

Hulp bij het kopen van een externe dvd brander

Bij het kopen van een externe dvd brander zijn er veel mogelijkheden. Onze kooptips kunnen je in de juiste richting helpen bij deze keuze. Bedenk wat je precies zoekt en baseer hier je keuze op. Een dure externe dvd brander hoeft niet altijd de beste te zijn, er zijn goedkope externe dvd branders die heel erg goed zijn. Onze beste tip is om vooral te kijken welke externe dvd brander goed bij jou past. In onze top 10 houden we rekening met ieders draagkracht. Wij vinden dat externe dvd branders er voor iedereen moeten zijn. Daarom vind je externe dvd branders van verschillende prijzen in de toplijst, zodat jij ook makkelijk een externe dvd brander kunt bestellen.

Gepubliceerd op: 23 dec. 2022

Heb je een vraag?

Stel hier al je vragen en krijg de beste antwoorden op het forum. Vul de witte vakken in om je vraag te stellen. Je kunt ook meepraten of antwoorden op anderen.