1. gezondheid
  2. bloedsuikermeter

Beste bloedsuikermeters - Productvergelijking

Laatst bijgewerkt: 7 apr. 2024

Als je last hebt van diabetes, dan weet je hoe belangrijk een bloedsuikermeter is. De verschillen tussen modellen worden over het algemeen bepaald door wat voor soort gebruiker je bent, waar je woont, je leefstijl en je budget. Wat vaak bepaalt of een bloedsuikermeter geschikt is, is de nauwkeurigheid van de informatie. Je hebt geen behoefte aan guesswork of onnauwkeurige resultaten als je bloedsuikerspiegel laag of hoog is. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld met de beste bloedsuikermeters.

Bekijk onze top 10 beste bloedsuikermeters van 2024. We hebben de beste bloedsuikermeters voor je op een rijtje op basis van de reviews van onze experts. Vind een bloedsuikermeters die bij jou past!

BESTE bloedsuikermeter 2024 vergeleken: Bekijk top 10

Uit onze bloedsuikermeters test zijn alleen maar goede producten naar voren gekomen. Wil jij een goede bloedsuikermeters aankopen? Bekijk dan hier de top 10 beste bloedsuikermeters van 2024. Onze experts hebben alle bloedsuikermeters met elkaar vergeleken om de beste tien op een rijtje te zetten voor je. Maak je keuze makkelijker door zelf deze tien beste bloedsuikermeters met elkaar te vergelijken.

1. Contour glucosemeter | Als best geteste bloedsuikermeters!

Met het Contour glucosemeter startpakket heb je alles wat je nodig hebt om een betrouwbare en nauwkeurige bloedsuikermeting uit te voeren. De meter is eenvoudig te bedienen en leest binnen 5 seconden het resultaat. Het voordeel van deze glucosemeter is dat hij zichzelf automatisch coderen en een seintje geeft wanneer er onvoldoende bloed is toegevoegd. Het startpakket bestaat uit een glucosemeter, 10 teststrips, 10 lancetten, 10 stopdoekjes en een batterij. Ook is er een gebruiksaanwijzing inbegrepen, waarmee je stap voor stap leert hoe je de meter correct gebruikt. De Contour glucosemeter startpakket is ook een geschikt cadeau om iemand te geven die diabetes heeft.

2. CareSens N Premier glucose

De CareSens N Premier glucosemeter startpakket mmol/L is een innovatieve product dat er voor zorgt dat je als diabeticus je bloedglucosewaarden in de gaten kan houden. Het pakket is voorzien van een bloedglucosemeter, een lancing device, lancetten, een bewaarzakje en een handleiding. De lancing device is zo ontworpen dat het een nauwkeurige bloedafname en een comfortabele ervaring garandeert. Daarnaast heeft de meter een grote backlight LCD-scherm voor een duidelijke weergave van je meetresultaten. De CareSens N Premier glucosemeter startpakket biedt je een betrouwbare en nauwkeurige meetervaring. De testresultaten worden binnen 5 seconden getoond en de gegevens kunnen opgeslagen worden in de meter. Daarnaast kun je de gegevens ook senden naar je computer met behulp van de USB-kabel, zodat je de resultaten kunt bekijken en analyseren. De CareSens N Premier glucosemeter startpakket biedt je een eenvoudige, betrouwbare en nauwkeurige manier om je bloedglucosewaarden in de gaten te houden.

3. Startset Accu-Chek Instant.

Met de Accu-Chek Instant startset kun je direct aan de slag en het bloedglucosegehalte meten. Deze startset bevat alles wat je nodig hebt voor een goede meting. De Accu-Chek Instant is een gebruiksvriendelijke bloedglucosemeter die de waarden in cijfers en kleuren laat zien. Je kunt de waarden gemakkelijk lezen en begrijpen. Met deze startset kun je betrouwbare metingen uitvoeren, waardoor je zelf beter in staat bent om je bloedglucosewaarden bij te houden. De Accu-Chek Instant startset bevat een Accu-Chek Instant bloedglucosemeter, een Accu-Chek Softclix lancet voor bloedafname, een Accu-Chek Comfort Curve teststrip dispenser, 10 Accu-Chek Comfort Curve teststrips, lancethouder, batterijen en een gebruiksaanwijzing. Door deze startset heb je alles bij de hand om direct het bloedglucosegehalte te meten. De Accu-Chek Instant is eenvoudig te gebruiken en biedt betrouwbare resultaten. Je kunt ook je resultaten opslaan in het geheugen van de bloedglucosemeter.

4. Medisana Meditouch2 Start

De MediTouch2 is een kleine, draagbare glucosemeter die zorgt voor een nauwkeurige meting van de bloedsuikerwaarde. Het startpakket bevat alles wat u nodig hebt voor een betrouwbare bloedwaardemeting. U krijgt namelijk een glucosemeter, 25 teststrips, 25 lancetten, een lancetpen en een gebruikershandleiding. De glucosemeter is geschikt voor het meten van glucosewaarden in het bloed in mmol/L en heeft een geïntegreerd geheugen voor 500 metingen. Het is mogelijk de metingen te synchroniseren met de gratis MediTouch app. De app registreert de metingen automatisch en stelt u in staat de resultaten te analyseren, te delen met uw arts en om advies te vragen aan uw arts. Bovendien is het mogelijk om een kleurrijke grafiek te maken van de bloedsuikerwaarden, waarmee u een beter begrip krijgt van de bloedsuikerwaarden. De MediTouch2 biedt u daarnaast de mogelijkheid om alarmen in te stellen, waarmee u een alert krijgt wanneer de bloedsuikerwaarden te laag of te hoog zijn.

5. Accu-Chek Instant voordeel

De Accu-Chek Instant voordeelset biedt een optimale zorg voor diabetespatiënten. De bloedglucosemeter is eenvoudig en snel in gebruik en heeft een groot, duidelijk verlichte LCD-scherm. Door de grote knoppen en het eenvoudige menu is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Naast de bloedglucosemeter bevat de set ook 50 teststrips. Deze zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een betrouwbare en nauwkeurige meting. De teststrips hoeven slechts een kleine hoeveelheid bloed te gebruiken, waardoor de meting comfortabeler en pijnlozer wordt. Bovendien hebben de teststrips een lange houdbaarheid, waardoor uw meetwaarden nauwkeurig en betrouwbaar blijven. De Accu-Chek Instant voordeelset is perfect voor mensen met diabetes en biedt een complete oplossing voor het meten van bloedglucose. Met deze set beschikt u over alles wat u nodig heeft om uw bloedglucosegehalte regelmatig te controleren. De set is gemakkelijk te gebruiken en biedt een betrouwbare en nauwkeurige meting.

6. Diatesse Xper Startpakket

Het Diatesse XPER Startpakket is een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om je bloedglucose- en ketonenmeters te gebruiken. Het pakket bevat een Diatesse XPER bloedglucose- en ketonenmeter en 10 teststrips waarmee je je bloedglucose- en ketonengehalte kunt meten. Met de meter kun je ook de ketonenmeting uitvoeren om te zien of je ketonen te hoog of te laag zijn. Met de Diatesse XPER kun je je gegevens gemakkelijk opslaan en bekijken. De meter heeft een Bluetooth- en USB-datakoppeling, waardoor je je meetgegevens eenvoudig naar je computer, tablet of smartphone kunt overzetten. Ook heeft de meter een automatische herkenning van controle vloeistof, waardoor je geen controle vloeistof meer hoeft te gebruiken. De meter is ook voorzien van een strip-uitwerpfunctie, waardoor je de strip eenvoudig en veilig kunt verwijderen. Bovendien is de Diatesse XPER eenvoudig te gebruiken en heeft hij een grote, heldere LCD-scherm met een gemakkelijk te begrijpen menu. De meter heeft een hematocrietbereik van 0-70%, waardoor hij geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. Kortom, het Diatesse XPER Startpakket is een must-have voor iedereen die zijn bloedglucose- en ketonengehalte wil meten.

7. Medisana Lancetten MediTouch

De Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock zijn een essentieel onderdeel van een goed georganiseerde en moderne thuiszorg. De lancetten zijn met zorg ontworpen om een ​​comfortabele en hygiënische bloedafname mogelijk te maken. Met een enkele druk op de knop krijgt u een kleine hoeveelheid bloed dat u kunt afnemen voor een nauwkeurige bloedsuikermeting met de GlucoDock. De lancetten zijn gemaakt van hoogwaardig en steriel materiaal, wat betekent dat u zonder zorgen een bloedafname kunt doen. Bovendien kunt u de lancetten na gebruik eenvoudig weggooien, zodat u geen onnodige hygiënische problemen hoeft te hebben. De lancetten worden geleverd in een set van 100 stuks, waardoor u altijd voldoende hebt om uw bloedsuikermetingen te doen. Door de Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock te gebruiken, kunt u op een betrouwbare en veilige manier uw bloedsuikerwaarden monitoren.

8. Contour TS Glucosemeter (

De Contour TS Glucosemeter (Startpakket) is een uitstekende oplossing voor mensen met diabetes die op zoek zijn naar een goede kwaliteit en prijs. Met dit startpakket heeft u alles wat u nodig heeft in één keer in huis. De meter heeft een gebruiksvriendelijke interface, zodat u meteen aan de slag kunt. U test met slechts 0,6µl bloed en krijgt binnen 8 seconden betrouwbare resultaten. De Contour TS Glucosemeter heeft ook een geïntegreerd geheugen, waardoor u gemakkelijk voorgaande resultaten kunt terugkijken. De meter heeft een kleurenscherm waarop resultaten duidelijk zichtbaar zijn. Ook heeft het startpakket een gebruiksaanwijzing, batterijen, lancetten en teststrips. Met deze meter heeft u alles wat u nodig heeft om uw bloedsuikerwaarden in de gaten te houden.

9. Diatesse XPER glucose/ket

Het Diatesse XPER glucose/ketonen startpakket biedt een betrouwbare, nauwkeurige en snelle glucosemeter. U kunt deze koppelen aan de ProCheck app voor smartphones via bluetooth. Met deze app heeft u een overzichtelijk dashboard met grafieken en statistieken om uw gezondheid bij te houden. Deze gegevens kunt u vervolgens met uw huisarts bespreken. Deze app is te vinden in de Playstore voor Android en de Appstore voor Apple. Daarnaast heeft het Diatesse XPER startpakket een ergonomisch ontwerp met een grote, duidelijke LCD-scherm en gebruiksvriendelijke knoppen. Deze glucosemeter is draagbaar en heeft een lange accuduur. Het is uitgerust met een grote codelijst die u ook kunt aanpassen. Ook heeft het een automatische herinnering om uw bloedwaarde te meten. Het startpakket bevat ook zes lancetten, een lancetpen en een 10-teststrips.

10. Wellion Luna Trio 3-in-1

De Wellion Luna Trio is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare meter. Hij is eenvoudig in gebruik en heeft een scherm dat eenvoudig af te lezen is. Met slechts één druk op de knop krijg je direct je resultaten. De startpakket bevat 10 glucose strips, waarmee je in één keer je glucose, TC en urinezuur kunt meten. Daarnaast worden er ook 10 lancetten meegeleverd. De meter heeft een klein formaat, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Bovendien heeft de meter een lange batterijduur, waardoor je gerust een weekendje weg kunt gaan zonder je zorgen te hoeven maken over de batterij. De resultaten zijn duidelijk en betrouwbaar, zodat je je gezondheid altijd in de gaten kunt houden.

Inhoudsopgave

FAQ over de top 10 bloedsuikermeters

De levertijd wordt bepaald door ons partnerbedrijf. Zij verkopen de producten tegen de laagste prijs. Als je een bloedsuikermeter hebt uitgekozen kun je op de roze knop klikken om naar deze website te worden doorgestuurd. 

Wanneer je een bloedsuikermeter wilt bestellen, kun je op een van de roze buttons klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar een van onze partnerwebsites. Zij regelen de verkoop van de producten. Wij verkopen zelf geen producten.

Wat is de beste bloedsuikermeter? Onze experts hebben alle bloedsuikermeters met elkaar vergeleken. Uit deze test is naar voren gekomen dat Contour glucosemeter over het algemeen de beste is. Dit betekent niet dat een van de andere producten niet goed is. Vergelijk ze zelf ook nog zodat jij een juiste keuze maakt. bloedsuikermeters als beste getest, vind je hier.

Bij het vergelijken van de beste bloedsuikermeters letten onze experts op van alles. Er wordt gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding, naar bruikbaarheid en duurzaamheid. Er zijn vele factoren waarop wij een review baseren om deze zo goed mogelijk te maken.  bloedsuikermeters vergelijken, raden we aan alvorens een bloedsuikermeter te kopen.

Picture of Maja Bos
Maja Bos

Gelukkig ouder worden voor iedereen!

Hoi, ik ben Maja en welkom op mijn forum voor ouderen. Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar de beste producten voor ouderen en doe dit nog tot de dag van vandaag. Ik maak er top 10 lijstjes van om te zorgen dat je een betere keuze kan maken. Bedankt dat je mijn forum bezoekt en ik wens je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop!

Wat moet ik nog weten over deze bloedsuikermeter beoordelingen?

Uiteindelijk zijn er zoveel verschillende producten te vinden dat het soms lastig kan zijn om de beste optie voor jou te vinden. Gelukkig hebben wij je met onze top 10 producten in ieder geval op weg kunnen helpen. Je hebt een goed overzicht van de verschillende opties en de goedkoopste deals. Daarmee kun jij de beste keuze voor jou maken. Je moet wel altijd opletten dat je niet blindelings een keuze maakt voor een product. Zorg er daarom voor dat je goed onderzoek doet naar de specifieke eigenschappen van ieder product. Als je dit doet, kun je er zeker van zijn dat je de juiste keus maakt. Als je nog meer advies en tips wil, dan kun je altijd bij ons terecht!

Bekijk naast onze top 3 zelf ook de nummers 4 tot en met 10 en vergelijk ze met elkaar. Het is belangrijk dat jij de keuze maakt voor welk product je het beste vind. Dir kan voor iedereen anders zijn. Elke bloedsuikermeter is net weer even iets anders en iedereen heeft uiteraard eigen wensen. Onze experts vinden deze top 10 bloedsuikermeters het beste en hopelijk helpt dat je bij het maken van een keuze. Mocht je na het lezen van de beschrijvingen nog specifieke productvragen hebben, kun je het beste contact opnemen met de producent. Zij weten als geen ander wat de technische specificaties zijn van de bloedsuikermeters. Voor vragen over de site en onze top 10 bloedsuikermeters horen we natuurlijk graag van je.

Disclaimer: we leveren zelf geen producten. Dit doet een van onze partnerbedrijven. Wij zijn niet aansprakelijk voor de levering van producten.

 

Hulp bij het kopen van een bloedsuikermeter

Bij het kopen van een bloedsuikermeter zijn er veel mogelijkheden. Onze kooptips kunnen je in de juiste richting helpen bij deze keuze. Bedenk wat je precies zoekt en baseer hier je keuze op. Een dure bloedsuikermeter hoeft niet altijd de beste te zijn, er zijn goedkope bloedsuikermeters die heel erg goed zijn. Onze beste tip is om vooral te kijken welke bloedsuikermeter goed bij jou past. In onze top 10 houden we rekening met ieders draagkracht. Wij vinden dat bloedsuikermeters er voor iedereen moeten zijn. Daarom vind je bloedsuikermeters van verschillende prijzen in de toplijst, zodat jij ook makkelijk een bloedsuikermeter kunt bestellen.

Gepubliceerd op: 23 dec. 2022

Heb je een vraag?

Stel hier al je vragen en krijg de beste antwoorden op het forum. Vul de witte vakken in om je vraag te stellen. Je kunt ook meepraten of antwoorden op anderen.